Kleancolor – Firework

I ett försök att hotta upp Westside Warrior så bestämde jag mig för att lägga Firework ovanpå. Det är hexagonalt glitter i turkos, guld och rött tillsammans med mycket mindre, runda glitterpartiklar i guld. Allt det här ligger i en lätt orangetonad jellybas, och torkar snabbt med ett lager av Poshé snabbtorkande överlack.

 

In an attempt to pimp Westside Warrior I decided to add a coat of Firework to it. It’s hexagonal glitter in turquoise, gold and red together with smaller, round glitter particles in gold. All this is in a jellybase with a slight hint of orange. It dries quickly with a coat of Poshé fast drying topcoat.

15 Thoughts on “Kleancolor – Firework

  1. Träskmonstret på party ;D

  2. Väldigt snyggt ihop. I fel kombo kan de där glitterlacken bli en katastrof men detta var lyckat, tycker jag.

  3. Allt blir ju lite roligare med glitter! :D

  4. Det ser ju glittrigt och fint ut. Trevlig kombination av färger.

  5. Det här måste jag ha! Så himla läckert!

  6. Jag är en sucker för allt som glittrar så jag älskar denna kombo :)

  7. Har itne lyckats hitta en bra bas för Firework än, tycker det är ett supersvårt glitter.. men jag letar vidare. Måste ju testa denna kombo nu!

    • Jag håller med. Min flaska Firework fick stå länge innan jag vågade prova det över ett annat lack. Tyvärr har jag samma problem med alla andra glitterlack jag äger också.. Det mesta jag testar blir nästintill katastrofalt fult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation