Nailed – Florida

Nailed är för mig ett nytt märke, och Florida är ett av två lack som jag kände mig tvungen att beställa när jag ändå beställde några paletter från Sleek MakeUP. Priset är €4 per flaska, vilket motsvarar ungefär 36SEK, så det var inte ett direkt svårt val om jag skulle testa något nytt eller inte.

Knalligt neonorange som torkar matt, men här kan ses med Poshé Super-fast drying topcoat. Både formulan och penseln var bra och lätt att lacka med, och två lager var tillräckligt för att få ett täckande resultat. Torktiden var däremot inget att hurra över då det tog längre tid att härda än vad jag är van vid. Frågan är om det ens hann härda helt och hållet då jag var tvungen att dölja den allt för knalliga oranga färgen som förvärrade min huvudvärk dagen då jag bar det….

It was a really bad choice to chose Florida for a manicure on a day with a banging headache. Formula, brush and color was great, but I just couldn’t manage to see this neon orange  even in my periphery, which is why I only kept this on for these photos, and then hurried to remove it.

6 Thoughts on “Nailed – Florida

  1. Roligt med nya märken!

  2. Lysande färg, verkligen. Neon i ordets sanna bemärkelse.

  3. Det här inlägget hade jag ju missat. Underbar färg. Älskar lysande orange men givetvis gillar vi ju inte seg torktid. :/

    • Det hade säkert härdat på en någorlunda normal tid om jag inte hade varit där och kladdat på Scarlet. Jag hade bråttom, då huvudvärken bara eskalerade för varje sekund jag såg detta i periferin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation