H&M – Peppermint Fusion

Scoutade lite efter nya lack härom veckan när jag var på H&M, och hittade på Peppermint Fusion. Tycker det är hur snyggt som helst i flaskan med sin lavendelblå färg och det där turkosa skimret som ger lacket en speciell lyster, och har sett flera bloggerskor burit upp det så väldans fint. Varför blev jag hur uttråkad som helst av det på mina egna naglar?

Konsistensen på formulan är lite rinnig. Första lagret blev jätterandigt, andra lagret gjorde jämnare ränder, tredje lagret gjorde det jämnt nog för att jag skulle ge mig. Visst, jag hade behövt fyra lager för att det skulle bli jämnt, men om jag ska orka med så mycket måste lacket vara mer än spektakulärt för att det ska vara värt det.
Det blev ganska mycket lack på naglarna, och det märktes inte bara på torktiden. Utan Poshé så hade jag aldrig orkat vänta på att det skulle torka kan jag lova, för det tog nog runt 20 minuter innan jag vågade använda händerna någorlunda normalt igen.
Och något jag inte har haft problem med på hur länge som helst; Det chippades på två naglar innan dagens slut.

I’ve seen this looking gorgeous on other ladies’ nails, but on me it just fell flat. The formula was streaky and horrible to paint with, and it took me three coats before I gave up. I’d rather have a bit of streakiness than four coats of polish. At least when I’m not even liking the polish that much.
It chipped on two nails before the end of the day. Not happy. 

3 Thoughts on “H&M – Peppermint Fusion

  1. Jag har inte heller känt mig så inspirerad av den här. Och att läsa att formulan inte är nån höjdare gör ju mig inte mer sugen, nä hoppar över den.

  2. Jag har mitt inlägg i arkivet ännu tror jag. Minns inte riktigt men jag tror att jag hade lite samma tankar som du. Jag vet att jag målade prickar i pastell på det efter några timmar. :D

  3. Cactus: Jag har sett i ett flertal bloggar att de tyckt att det varit jättefint att måla med och så där. Tror inte jag läst någon som inte gillat formulan faktiskt, så jag blev förvånad när jag testade det…

    Sminkan: Min manikyr höll sig inte naken vidare länge heller måste jag erkänna. ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation