H&M – Velvet Touch

Det här blir andra gången jag visar upp Velvet Touch från H&M. Du kan läsa om lackets egenskaper och se fler bilder här. Det enda jag vill ändra sedan förra omgången är om det där silverblänket som jag inte längre ser. Visst, det blir jätteljust i visst ljus, men nog fasen är det ljusrosa och inte silver.

This is the second time around for Velvet Touch in my blog. You can read about it (if you know Swedish), and see more pictures here.

2 Thoughts on “H&M – Velvet Touch

  1. Det var du som fick mig att köpa det här. JAg är glad för det! ;D

    • Chaosophia on April 30, 2011 at 4:59 pm said:

      Jag är nöjd med att jag fick dig att köpa det isåfall! Hade varit värre om du tänkt att jag fick dig att slösa pengar på ett fult lack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation