Hej så länge!

Nu tar jag mitt pick och pack och åker iväg ett tag!

Jag har förberett en massa inlägg så bokstavsresorna i princip kommer vara klara när jag kommer hem igen, och jag kommer försöka kika in här när tillfälle ges och WiFi finns tillgängligt. Och snälla, håll tummarna för att jag inte avlider pga olidlig värme och att jag kommer ha råd att ta mig hem igen efter att jag varit på Sephora. Okej? Tack på förhand!

 

 

I’ve packed my things, and now I’m off for a while!

Don’t fret! I did write some posts up in advance so the ABCs will continue while I’m not at home, and I’ll try to pop in and answer comments and such when I feel like it and have access to WiFi. And please,  cross your fingers that I wont die due to it being too warm there and that I will be able to afford to get back home again after visiting Sephora. Okay? Thanks in advance!

Annons!

Annons och annons vet jag visserligen inte riktigt om det är, men jag undrar om jag har någon läsare som planerar att vara i Stockholm centrum de närmaste dagarna som jag kan be om en tjänst från? Kommentera på inlägget isåfall så mailar jag dig om vad det gäller!

Diverse

Inga nagellack i det här inlägget, men det är ändå tre snabba saker jag vill ta upp:

 

1. Jag har lite problem med hårdvaran i servern, så bloggen kommer nog ligga ner i kväll eller i morgon någon gång för lite maintenance som det så fint heter på engelska. Lär eventuellt se över lite annat också när burken ändå kommer vara öppen.

2. Om du vill vara med i min giveaway från piCture pOlish så är det dags att snabba på, då kommentarer som trillar in efter 23.59 (ikväll fredag) inte blir giltiga.

3. Är det någon som vill sambeställa från piCture pOlish med mig? Jag suktar efter två lack till den grad att jag håller på att krevera, men i dagsläget kan jag inte stå för frakten på egen hand. Lämna en kommentar om det vore av intresse!

 

No polishes in this post, but three quick things I want to bring up:

1. I’m having some hardware issues with the hardware in the server, and the blog will be down some time in the near future for maintenance.

2. If you want to take a chance to win the giveaway from piCture pOlish, it’s time to hurry! Any comment I recieve on that post after 11.59 PM tonight will be disqualified.

3. Is there anyone that want to order from piCture pOlish with me? I’m practically dying for two polishes that they carry, and for the time being I simply just can’t handle the shipping costs alone. Leave a comment if it’s something that you’re interested in!

Paus i bloggandet

Idag åker jag iväg och blir borta i ungefär en vecka, så därför blir det en liten paus! Har ett inlägg liggandes som kommer publiceras imorgon, och om jag orkar så kanske jag fixar ett eller två inlägg genom mobilen även om jag tvivlar på att jag kommer göra det. Vi får se helt enkelt.

På återseende!

I’ll be going away for about a week, so see you later!

Top 10 Award

Jag har blivit taggad till att skriva en lista på mina top 10 sminkprodukter av Olivia (tack och bock!) som har den fina bloggen Varnish Me, och även om jag inte använder vidare mycket smink ska jag göra ett försök att få till tio punkter!

Reglerna är följande:

  • Tacka personen som taggade dig och länka till dennes blogg.
  • Publicera ett inlägg med Top 10 Award-loggan och lista dina 10 favoriter i detta.
  • Välj 10 bloggare att tagga, länka till deras bloggar och låt dem veta att de blivit taggade.

1. Nagellack – Så klart! Förvånade jag någon med den punkten? Tänker inte försöka mig på att namedroppa mitt favoritlack, bara så ni vet..
2. HandkrämNivea Hand Cream Anti Age Q10 plus Anti-wrinkle är en klar favorit just nu.
3. NagelbandskrämLush Lemony Flutter är det enda jag testat för mina nagelband hittills som har funkat ens någorlunda bra.
4. Brynkaka – Om jag bara skulle sminka en endaste del av mitt ansikte så väljer jag lätt ögonbrynen!
5. Mascara – Just nu gillar jag Lancômes tubmascara bäst, då den inte fäller eller färgar av sig ens under hemskt svettiga träningspass då jag inte hunnit sminka av mig innan.
6. Parfym Escadas Taj Sunset är perfekt nu i sommar, och jag kände att jag inte kunde leva utan den när jag kände lukten av den inne på Kicks.
7. AnsiktsskrubbSkin Food Black Sugar Mask håller min hud ren, len och väldigt fin!
8. Ansiktskräm – Jag varierar lite från årstid till årstid då det kommer till krämer, men jag har i alla fall upptäckt att Dermalogicas Active Moist funkar finfint för mig på de inte så kalla delarna under året.
9. RogueMAC Dainty eller Warm Soul, beroende på humör eller väder.
10. Läppgunk – Min favorit är ett rödtintat läppbalsam från den där Luna Twilight som jag tror att jag tappat bort då jag inte hittat det på ganska lång tid. Måste köpa fler!

Det enda som återstår nu är att tagga ett gäng människor, men jag gör det lätt för mig (och er) och skriver att alla som vill dela med sig av sina top 10-produkter får göra det! Lova bara att ni skriver en kommentar och berättar om ni gör den, så jag kan vara säker på att inte missa inlägget!

Post Navigation